28 de outubro de 2009

Bicicletada reivindicativa i Acció Directa


En el marc de la Cimera de Barcelona, del 2 al 6 de novembre, darrera sessió preparatòria de la Conferència de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic a Copenhaguen (COP 15), es realitza:

BICICLETADA REIVINDICATIVA A BARCELONA QUE RECORDA LA IMPORTÀNCIA DE PRACTICAR L’OFF

  • El 29 d’octubre es presenta la campanya “Practica l’off: menys consum energètic, més drets humans”, amb l’objectiu de donar a conèixer la possibilitat que té la ciutadania de reduir la pressió que s’exerceix sobre els recursos naturals amb les nostres opcions diàries com a consumidores, pel que fa a la mobilitat. (Camapanya organitzada per Enginyeria sense Fronteres, Centre d’Estudis Africans, Entrepobles i medicusmundi Catalunya).

  • S’ha convocat una bicicletada reivindicativa que preveu una acció directa sorpresa per recordar els efectes del nostre consum energètic desmesurat sobre les poblacions del Sud, així com per a presentar alternatives solidàries.

Dia: 29 d’octubre de 2009
Hora:
11.15h
Lloc:
Andana de FGC de Plaça Espanya


Agenda de l’acte:

11.15h Teatre Social PetroReo


11.25h “L’energia com un fet globalitzat i els efectes derivats del seu consum”, per part de Carlos Taibo, escriptor i professor titular de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat Autònoma de Madrid.

11.50h “Practica l’Off”, per part de Miquel Carrillo, coordinador de l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres.

12.05h Bicicletada reivindicativa amb acció directa