12 de março de 2010

Presentació estudi "L'Ocupació al Tercer Sector Social de Catalunya"


Benvolguts i benvolgudes,


Ens complau convidar-vos a l’acte de presentació del llibre L’Ocupació al Tercer Sector Social de Catalunya.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 17 de març a les 18:00 hores, a l’Auditori de la Pedrera de Caixa Catalunya (Passeig de Gràcia, 92).

La presentació de la publicació anirà a càrrec d’Àngel Font, de la Fundació Caixa Catalunya, i Pau Vidal, de l’Observatori del Tercer Sector.

Seguidament, es realitzarà una taula rodona sobre els reptes de l’ocupació al Tercer Sector Social, en la qual hi intervindran Àngels Guiteras, de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Lluís Grande, de l’ICASS, Francisco Ramos, del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, i Xavier Puig, de la Confederació d’Associacions Empresarials del Tercer Sector Social d’Atenció a les Persones de Catalunya.

La recerca ha estat realitzada per l’Observatori del Tercer Sector amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, i s’ha fet en el marc del Pla de Suport al Tercer Sector Social, cofinançada per l’ICASS i la Fundació Caixa Catalunya.

L’aforament és limitat. Cal que confirmeu la vostra assistència electrònicament omplint el següent formulari. Si necessiteu qualsevol informació addicional podeu trucar al telèfon 93.217.72.97.

Dia i hora: Dimecres 17 de març del 2010, a les 18:00h.

Lloc: Auditori de la Pedrera de Caixa Catalunya (Passeig de Gràcia, 92).


Us hi esperem.