20 de abril de 2010

En defensa dels valors i la memòria democràtica

CCOO de Catalunya, com a membre de la plataforma 'Un clam de justícia' (que aplega a ciutadans i ciutadanes de diferents entitats, associacions i organitzacions amb l'objectiu comú de defensar dels valors democràtics i la memòria democràtica), i que dóna suport al grup de ciutadans i ciutadanes "Investigar els crims contra la humanitat no és delicte", us convoca a diversos actes de suport al jutge Baltasar Garzón els dies 20 i 24 d'abril de 2010.
1a convocatòria:
Acte públic Dimarts, 20 d'abril, a les 13 hores Paranimf de la Universitat Central de Barcelona (plaça de la Universitat, metro Universitat)

Suport al jutge Baltasar Garzón "L'oblit és un insult a la consciència i a la dignitat col·lectiva" Que Falange i Manos Limpias asseguin a la banqueta dels acusats a Baltasar Garzón, el jutge que ha pretès investigar els danys a les víctimes d'una dictadura, requereix l'atenció de la ciutadania, ja que és un atac directe als principis bàsics de la democràcia.
Hi participen: José M. Mena, Paco Ibáñez, Salvador Giner, Comediants, Joan Margarit, Maria del Mar Bonet, Joan Ollé, Manuel Vicent, Marina Rossell i Rosa Regàs. Autor del cartell: Frederic Amat

Descàrrega del cartell fet per Frederic Amat
2a convocatòria:
Dissabte, 24 d'abril, a les 18.30 hores Concentració ciutadana a la plaça de Sant Jaume de Barcelona

Convocada pel grup de ciutadans "Investigar els crims contra la humanitat no es delicte", amb el suport, entre d'altres de:
Manuel Perona (President de la Assoc. per a la recuperació de la memòria històrica de Catalunya), Rosa Regàs (escriptora), Rubén García Cebollero (escriptor), Juan Marsé (escriptor), Carmen Elías (actriu), Carmen Domingo (escriptora), Isabel Coixet (directora de cinema), Javier Gurruchaga (cantant), Associació d'Estudiants Progresistes, Carles Balagué i Mazón (director de cinema) i Joaquim Oristrell (director de cinema).

Més informació a http://nosquedalapalabra.org/