14 de setembro de 2012

13 de setembre, dia internacional del llegat solidari / 13 de septiembre, día internacional del legado solidarioHeretaran salut

El 13 de setembre se celebra per segon any consecutiu el Dia Internacional del Llegat Solidari. medicusmundi s'uneix a aquesta iniciativa per fomentar el suport a organitzacions sense ànim de lucre a través d'un llegat o testament.

Signem per un món millor. La vida de milers de persones pot canviar gràcies als recursos que generen les herències i llegats, capaços de finançar projectes de cooperació al desenvolupament que, en alguns casos, i especialment en l'actual situació de crisi, podrien trigar anys a rebre el suport econòmic necessari per tirar endavant.

Pots seguir llegint aquest article AQUÍ

Heredarán salud

El 13 de septiembre se celebra por segundo año consecutivo el Día Internacional del Legado Solidario. medicusmundi se une a esta iniciativa para fomentar el apoyo a organizaciones sin ánimo de lucro a través de un legado o testamento.

Firmemos por un mundo mejor. La vida de miles de personas puede cambiar gracias a los recursos que generan las herencias y legados, capaces de financiar proyectos de cooperación al desarrollo que, en algunos casos, y especialmente en la actual situación de crisis, podrían tardar años en recibir el respaldo económico necesario para salir adelante.
Puedes seguir leyendo este artículo AQUÍ

A més, al nostre web i a twitter hi trobaràs també informació sobre el dia del cooperant (8 de setembre), la nostra declaració en defensa de la salut pública, informació sobre els nostres projectes i campanyes i moltes coses més! / Además en nuestra web y en twitter encontrarás también información sobre el día del cooperante (8 de septiembre), nuestra declaración en defensa de la salud pública, información sobre nuestros proyectos y campañas y muchas cosas más.