28 de janeiro de 2014

Concurs “RECreactiva’t. Projectem per Àfrica”


Cerquem activistes pel dret a la salut!


Des de la campanya Dret a la Salut a l'Àfrica fem una crida a tots els joves entre 14 i 18 anys a través de Centres de Lleure, Instituts de Secundària i Batxillerat de Catalunya, a participar al nostre concurs RECreactiva't: projectem per Àfrica.

Un concurs que premia la recerca, creativitat i implicació social per a augmentar el coneixement de la ciutadania, així com una actitud crítica i propositiva dels joves cap a les principals problemàtiques per garantir i defensar el dret a la salut a l’Àfrica, i al món. En un moment com l'actual on els drets socials es vulneren cada cop més arreu del món, creiem fermament que només des d'una ciutadania empoderada podrem avançar cap a un món més just i equitatiu.

Per això, us oferim una eina atractiva de participació per als joves, amb la que fer-los pensar, reflexionar i actuar en la defensa de la #SalutperalsDDHH.

IMPORTANT: Les inscripcions finalitzen el 31 de gener!

Us informem dels PREMIS que s'entregaran en aquesta edició:

  • Premi al millor curtmetratge per votació del jurat: Equip de grabació format per una càmera Casio Exilim + 1 trípode Benro + 1 antorxa Led per a grabació de vídeo Sonnon de Pixel + funda de càmera.
  • Premi al millor curtmetratge per votació online: Equip de grabació format per una càmera Casio Exilim + 1 trípode Benro + 1 antorxa Led per a grabació de vídeo Sonnon de Pixel + funda de càmera.
  • Premi a l'acció de sensibilització més innovadora per votació del jurat: Càmera Casio Exilim + pressupost de fins a 300 € per a executar l'acció.
  • Premi a l'acció de sensibilització amb més impacte social per votació del jurat:Lot de productes de comerç just + pressupost de fins a 300 € per a executar l'acció.
  • NOVETAT! Premi a la participació: en aquesta edició, s'entregarà un premi per a tots els grups que s'hagin inscrit i hagin entregat la/les proves on s'hagin inscrit.

Tot això serà possible gràcies a la col·laboració de:
               

I alguna sorpresa més que descobrireu molt aviat!

Per als qui encara no sabeu en què consisteix el concurs, us ho expliquem breument:

Hi ha dues categories (els grups poden inscriure en una sola o en les dues proves):
A) Realitzar un curtmetratge

Els grups han d'estar formats per un mínim de 3 persones. I cal tenir un professor o professora, monitor o monitora, com a responsable del grup per a l'activitat.

La inscripció és gratuïta i l'ha de fer el o la responsable del grup, emplenant el següentformulariRecordeu! La data límit és el 31 de gener de 2014.

Podeu llegir tota la informació detallada a les bases del concurs, i el dossier amb tota la informació.

Si teniu qualsevol consulta, escriviu-nos a activitats@dretalasalutalafrica.org, o al telèfon de la campanya 679464812.